maanantai 27. toukokuuta 2013

Noshia ja Rokuan kansallispuistoa

Lisää Noshia skooterin muodossa. Ai että tykkään tuosta kankaasta. Pitihän mun rakkaille saada samisteluvaatteet :).   Ystävät saivat pojan. Pitihän jotain pehmoista ommella. Poika sai velourisen panda-hupparin (koossa 62). Siskolle little elephant -kaavalla tehty mekko (leveys 92 ja pitutta lisäsin 98 pituuteen). Oon ihan rakastanut tuohon mekkokaavaan. 

Kääntäjän kanssa vielä opettelen, miten saisi suoraa reunaa kantattua niin ettei kangas rypistyisi kovasti. Onko ideoita? Panda-hupparin tein  vanhalla tavalla, koska tuo nappilista olisi ollut kovin mutkalla muuten. 
Kylässä käytiin ja vietäväksi toki piti jotain ommella :). Siilimekko on vauvan mekko. Kaula-aukosta tuli liian suuri, enkä ehtinyt sitä enää korjata (tietysti viime hetkellä taas ompelin :D). Mekon omistajan äiti ei enää antanut mekkoa korjaukseen, joten tuommoseksi se sitten jäi. Ehkä mekkoa voi käyttää t-paitana, kun typy on vähän isompi :D. Mekon kaava löytyy Ottobre 3/13 (kiireissäni jätin framilonit pois, jonka vuoksi tuo kaula-aukko nyt on noin iso)

Huvittavaa, kun mekko koko74 ja 98 t-paita oli aikalailla samankokoisia :D. 

Meillä on helteinen kesälomaviikko takana. Päästiin miehen kanssa viettää laatuaikaa kahden yön verran Rokuan kansallispuistoon. Oltiin yksi yö teltassa ja toinen yö Rakuan kylpylähotellissa. Kerrassaan upea viikonloppu, en voi kuin suositella. Maisemia ehti hienosti katsella, kun maasto oli hiekkapohjaista (kuin rannalla olisi kävellyt). Tässä muutama kuva:
Nyt voi jo sanoa, että iloista kesää kaikille! :)

1 kommentti: