sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Pehmeitä paketteja ja tulokkaan odottelua

Tänä jouluna ompelukset olivat melko vähäiset kovien supistusten vuoksi. Ompelukoneen äärellä on vietetty aikaa pienissä erissä.  Muutaman ompeluksen sain kuitenkin tehtyä paketteihin. Tässä näitä: Kummipojalle merinovillapaita ja velourhousut taskuilla.


 Lisäksi pakettiin lähti pul-kankaasta ommeltu essu leipomishetkiä varten :).


Ainokaiselle kummitytölle piti saada ommella jotain mekkoa. Kisuliinibodyn kaava pohjana sain ommeltua herttaisen mekkobodyn. Suloinen mielestäni tuli :).


Pitihän sitä omalle tulokkaallekin saada samanmoinen pienemmässä koossa ommeltua. Nyt vaan odotellaan käyttäjää maailmaan :).Tulokkaalle sain ommeltua myös muutamat pökät valmiiksi koossa 50-56.
Takaisin joululahjoihin... Siskolle tein neulostakin Modan uusimmasta lehdestä. 
Kiva kaava. Tulee varmasti tehtyä itsellekin tällä kaavalla. Eniten aikaa on tullut kuitenkin vietettyä sohvalla jalat ylhäällä puikkoja kilistellen. Perusvillasukkia löytyi lähes jokaisesta paketista, joka meiltä lähti :). 

 Blogi on elänyt hiljaiseloa jo jonkun aikaa. Jatkossa, kun saadaan vauva maailmaan ja totutaan uudenlaiseen arkeen, toivon, että saan blogiin enemmän päivityksiä. 

Onnellista uutta vuotta 2015 kaikille!

Lopuksi vielä kuva meidän luistelukentältä :).3 kommenttia:

  1. Wau miten hienoja. Kaunis kiitos ihanista sukista jotka ollaan saatu. Voikaa hyvin nähdään tammikuulla.

    VastaaPoista
  2. Ihanat vaaleanpunaisen söpöstelyt!! Onnea uudesta tulokkaasta! :)

    VastaaPoista
  3. Ihania uutisia <3 Paljonhan sinä olet saanut aikaiseksi. Söpösiä nuo pienet ja etenkin ruskea neuletakki on kaunis. Onnea loppuodotukseen ja mukavaa uutta vuotta! :-)

    VastaaPoista