perjantai 3. lokakuuta 2014

Pieni välähdys arkeen liian pitkän tauon jälkeen

Töissäkäynti, lapset ja muu arki vaikuttivat siihen, että blogini on ollut hiljaisena jo 9 kuukautta. Ompeluharrastusta en toki ole unohtanut, mutta kuvien ottamiseen ja blogin kirjoitukseen ei vaan ole ollut aikaa. 

 Nyt on aika tehdä muutos ja kurkistaa hieman, mitä ompelunurkkauksessani on tapahtunut. 

Noshin vaatekutsuilta tilailin, mitäs muuta kuin, kankaita. Seeprasetin kankaat ovat ihanan pehmeää trikoota. Tunikan kaavana käytin Ottobren 1/12 Mail Express-kaava pidentäen hihat. Leggarit ovat Ottobren 6/12 Ropinat rypytykset lahkeisiin lisättynä. 


Triteksiltä käsiini jäi mitä ihanampaa paloautotrikoota, josta on syntynyt jo neljä peruspaitaa. Käytössä ei ole ainakaan meillä mennyt tämä kangas miksikään. Supertykätty ollut meidän kolmeveelle.
Alkukesästä saimme ihanan serkun lapsillemme. Ikasyrin sydämet pääsivät haalariin ja toki pitsiäkin piti laittaa. Aika herkku, vai mitä?Tarkoituksena on jatkossa päivitellä hieman useammin kuin 9kk:n välein :D. Maha-asukki kasvaa vatsassa ja sen myötä aikaakin ompelulle on himpun verran enemmän tulevaisuudessa.

Iloista syksyä kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihania ompeluksia! Ja onnea tätäkin kautta masuasukista :) j

    VastaaPoista
  2. Onnea maha-asukista! Suloisia vaatteita, erityisesti tykkään noista ihanista pitsisomistuksista. Ja pienen ihmisen päällä on tottakai herttainen asu! Paloauto paita olisi omallekin pojalle varmasti mieleinen,

    VastaaPoista