perjantai 24. lokakuuta 2014

Vaunujen tuunausta

Ihanat ferrarivaunumme ovat kokeneet kovia kylmässä varastossa. Vaunujen kuomu oli kosteudesta saanut homepilkkuja osakseen. Jotain oli siis tehtävä. Uudet brion kankaat olisivat maksaneet lähes 200 euroa. Toki tori.fi:stä olisi voinut ostaa käytetyt vaunut tuohon samaan hintaan. 

Lähikangaskauppa on lopettamassa toimintaansa ja sieltä löysinkin puoleen hintaan punaista hyvänlaatuista markiisia. Siitä se sitten lähti. 


Kuomun alaosaan olisi vielä voinut jättää enempi kangasta, mutta toimii se noinkin.


Kuomun sisäosiin löysin lähikaupasta ohutta puuvillaa. Siinä on jotain, mutta ei liikaa :).
Kuomun kankaiden välissä on ohut vanu, niin kuin oli aidossa kuomussakin. 


Vielä on mietinnässä, pitäisikö näihin ommella aurinkolippa. 

Edulliseksihan nämä tuli, hieman alle 20€.

Nyt siis uusin vain ja ainoastaan kuomun. Ratasosan kankaat ovat virttyneet ja niidenkin uusimiselle olisi aihetta. Ainoa ongelma vain on, mistä löytäisin samanlaisia neppareita (toinen nepparin osa on siis metallissa kiinni). Olisiko sinulla ideaa, miten neppariongelman voisi kiertää?

5 kommenttia:

 1. Vau, hienompi kuin alkuperäinen! Kysy suutarilta, josko siellä olisi sopivat vastakappaleet jotka hän voisi nepittää valmiiseen päälliseen tai tee sivukappaleista pitemmät ja laitat niihin kokonaan jotkin muut nepparit? :)

  VastaaPoista
 2. Tosi tosi hienot!! Ison työn olet tehnyt ja taitava olet! :)

  VastaaPoista
 3. Wau, tosi upeaa jälkeä! Nuo on sellaisia projekteja, joihin minä en tahdo millään saada inspiraatiota, nostan hattua sinulle!

  VastaaPoista
 4. On kyllä taidokkaasti tehty uudistus!

  VastaaPoista