tiistai 8. tammikuuta 2013

Kukkatissis

Facebookin ompeluelämää-ryhmässä on ollut villityksenä tämmöisen tunikan ompelu jo viime kesänä. Tissikseksi tätä kutsutaan. Pohja tunikalle löytyy me and I -mallistosta. Minä myöhäisherännäisenä ompelin vasta nyt tunikan itselleni ja kyllä tykkään kaavasta :). 


Kankaan sain joulukalenteriarvonnasta juuri kyseisestä ryhmästä. Kiitos Heidi Pitkäselle! Kangas on ihanan pehmeää trikoota! Pääntien kanttasin valkoisella trikoolla, jota käytin myös hihoissa. Talven vuoksi lisäsin pitkät hihat tunikaan. Hihoista tuli kuitenkin liian tiukat ja jossain vaiheessa hihat varmasti  lyhenevät. Tämän tuplahihaidean olen ottanut suoraan siksotin blogista


Nyt blogi taas hiljenee hetkeksi, kun työn alle tuli monta metriä joustofroteekangasta. Ompeluaikani kuluu siis Maitotyttöjen parissa.

10 kommenttia:

  1. Tosi kiva tunika! Minunkin pitäis sitä kokeilla... :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä vaan osui juuri kohdilleen saajalle tämä kangas! Ihanasti sait riittämään tähän tunikaan, joka muuten aivain ihana, raikas :) Ja ole hyvä, on välillä mukava ilahduttaa muitakin!

    VastaaPoista
  3. saako tän tissiksen kaavat jostainkautta jos ei kuulu facebook:iin? mistä? On tosi hyvännököinen ja istuvan näköinen meinaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa tän piirtämällä itse me and I -tunikan pohjalta. Mutta valmiit kaavat on vain tuolla facebookin ompeluelämää -ryhmällä. Minkä kokoisen tarviit?

      Poista
    2. Anonyymi: Kyselin kaavaa ja tuota kaavaa saa jakaa myös muille. LAitahan mulle sähköpostiosoitteesi tytti.rantanen@gmail.com, niin pistän sulle tulemaan!

      Poista
    3. Jos minulle viitsisit tuon kaavan laittaa, olisin ihan tosi onnellinen. Laitoin sinulle sähköpostia.

      Poista
    4. Nina: Sinulle on vastattu :)

      Poista
    5. Kiitos suuresti, täytyy tuota lähteä työstämään oikean kokoiseksi kesävaatteeksi.

      Poista
  4. Hieno! :) Minäkään en vielä ole ommellut sellaista vaikka kaava ollut jo pitkään tallessa... ;)

    VastaaPoista