keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Piipahdus kotiäidin kukkarolla

Tampereelle tuli tehtyä ex tempore -reissu lasten kanssa. Nyt pääsin myös toteuttamaan pitkäaikaisen haaveeni, Tritexissä vierailun. Ystäväni asuukin alle kilsan päästä kaupasta, joten mitään syytä olla poikkeamatta ei ollut :). 


Saaliiiseen oon todella tyytyväinen. Kangasta on yhteensä n.12 metriä. On kankaita pakasta ja valmispalapöydästä. Pakasta otetut on todella reilulla kädellä leikattuja (niissä on ainakin 10 cm ylimääräistä).  Kankaat on siis Nanson ylijäämiä. Kaikki nämä tuli maksamaan 40 euroa. Laskeskelin, että 3,30euroa metriltä. Ei paha :).

Tässä ensin kuviolliset:
Kaikki muut kankaat on trikoota, paitsi tuo haisulikangas (on kalsarikangasta). Tytöille olisi löytynyt vaikka mitä kivoja kuviokankaita. Päädyin kuitenkin haalimaan kankaita vähän aikuisempaan makuun eli omiin vaatteisiini. Pojille on tulossa tuosta monsterikankaasta jotain joskus :D.


Yksväriset tässä:


Suosittelen vierailua Tritexillä muillekin :).

Tervetuloa kaikki uudet lukijat! Kiitos myös kaikista kommenteista, ne niin lämmittävät kotiäidin sydäntä. 

Blogini elää jonkin sortin hiljaiseloa, kun aikani kuluu Maitotyttöjen ompeluun. Tällä hetkellä paininjalan alta surraa ruskeita tähtitunikoita. Lisäksi on muutamia muita korjaustöitä työn alla, joita ei tule blogiin laitettua. Kyllä nämä uudet kankaat saivat taas ideanystyrät käynnistymään, joten eiköhän tässä jotain muutakin saada aikaiseksi, mitä nyt lasten kanssa ehtii :D. Vuorokaudessa on liian vähän tunteja... Onneksi on kesä ja valoisaa riittää pitkään :D.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti