tiistai 21. elokuuta 2012

Merirosvoa supermaassa

 Tänään ropsahti postilaatikosta kivaa postia. Sain ihania kortteja, mutta sain myös Bellapuulta paketin. Poika halusi siitä välittömästi paidan ja äitiäkin himotti päästä ompelee, joten pesut jäi. Tuloksena tuli siis tämmöinen asukokonaisuus: 


Paita on tehty Ottobren (1/12) nappilistapaidan kaavalla. Hieman pitkä se on helmasta, mutta jätin tarkoituksella kutistumisvaraa. Ekan pesun jälkeen nähdään sitten, pitääkö tälle paidalle vielä jotain tehdä. Nyt on ainakin kiva. Poikakin tykkäs :). Oli kyllä pakko kysyä, voinko laittaa nepparit paitaan ennen kuin hommaan lähdin. Olisi ollut kurjaa, jos paita olisi sen takia jäänyt kaappiin.


Paidan kaveriksi tein laivahousut. Kuva on otettu suoraan paidasta. Kaavana käytin hyväksi todettua Saimia. Tein näistä vain sivusaumalliset, jotta sain kaaritaskut tehtyä. Kankaana kestovaippakaupan velour.


Aplikoinnissa käytin velouria. Kuva onnistui minusta kivasti :).


Loppukevennykseksi esittelen pojan omaa pukeutumiskykyä :D. Tässä ollaan supermaassa ja mennään lujaa. Huomaa myös selässä maalarinteipillä kiinni olevat putket :D.


2 kommenttia:

  1. Hieno asukokonaisuus! Niin ja sinunkin ompelema on hieno ;)
    Ei vaan tosi upea! Laiva on tosiaan onnistunut. Ihana vauhdikas poika viimeisessä kuvassa! Voisikohan pojalle tehdäkin jonkun sellasen paidan mihin saisi lenksuihin nuo putket? Supermaapaita :)
    (Eihän maalarinteipisssä mitään vikaa sinällään ole )

    VastaaPoista