torstai 8. marraskuuta 2012

Marinoitu velourtakki :)

 Miesten vaatteista löytyy todella huonosti kaavoja. Aikaisemmin olen tehnyt vain t-paitoja ja muutamat bokserit. Nyt halusin miehellenikin jotain tästä ihanan pehmeästä Kestovaippakaupan velourista. Paidoille oli tarvetta, joten semmosta rupesin t-paitakaavojen avulla kehittämään. Lopputulos oli tämmöinen:
Ennen lopputulosta oli kaksi muuta tulosta, jotka eivät miellyttäneet.
Tässä niistä ensimmäinen: Kaulus on aivan kamala ja hihat liian leveät ja resorit ei vaan jotenkin oo se juttu tässä. Toisesta kauluksesta en muistanut edes ottaa kuvaa (tein resorista kauluksen). Se oli aivan kamala, joten sekään ei saanut jäädä. Joka kerralla olen joutunut myös purkamaan koko vetoketjun pois. Turhauduin tämän kanssa ja heitin kaapin nurkkaan. 

1,5kuukauden tauko riitti. Eilen sain intoa yrittää kaulusta uudestaan ja lopputulos kelpaa. Enää en jaksa yrittää parempaa (olisiko huppu kuitenkin ollut paras tässä, en tiiä). Seuraavalla kerralla hommaan kaavan ja teen sen mukaan. Pääsen toivottavasti näin helpommin. Pääasia, että takki on tälläkin hetkellä miehen päällä ja näköjään tarpeeksi mieluisa :).Ystävä sai ihanan pikkuprinsessan kolme viikkoa sitten. Tänään päästiin vihdoin uutta tulokasta katsomaan. Pitihän sitä jotain viedä koko sisarusparvelle. Velourpipot valmistuivat onnittelulahjaksi isoveljille ja vauvalle.
Viimeiseksi vielä kuva 
3,3kilon yllätyskangaspaketista, jonka voitin Kankaiden yön aikana Pompulan verkkokaupasta

Kankaat ovat kaikki retroa. Ylhäällä on maastokuvioinen trikoo, maisematrikoo 60-70 -luvulta ja kukallinen polyestertrikoo. Alhaalla sininen ja punainen on neulosta, vihreä ja sininen resoria, vaal.sininen jonkinlaista collegetyyppistä neulosta, vihreä collegea ja sinivalkoinen on raitavelouria. Kaikkia kankaita oli kivat palat. 

Iso kiitos paketista Pompulalle!


2 kommenttia:

  1. Tosi siisti fleece tuo valmis versio!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ei oo fleecee vaan velourii :D. Mutta käytössä on ollut ja mies tykkää :).

      Poista