tiistai 5. maaliskuuta 2013

Hämiksii


Kummipojalle lähti postissa ötökkähuppari. Huppari on Majapuun neulosta. Kaava huppariin on Ottobre 1/13 lehdestä. Pipo on omalla kaavalla tehty. Pipon vuorena on mustavalkoinen pallotrikoo.Hupparia tehdessä mokasin nappilistan alavaraa ommellessa. Sain saumurilla tehtyä reiän etukappaleeseen. Voi minua... Sen vuoksi tein muurahaistaskun tuohon vasemmalle. Näkyy alhaalla kuvassa parhaiten. Yhdessä nämä kaksi muurahaista keräävät hämähäkin jalkoja pesäänsä :D. 


Näin hyvin taskuun mahtuu kompassi, miksei jopa kännykkäkin tai muuta kivoja aarteita :).

Pikkasen jäi mietityttämään, olisiko huppu pitänyt kuitenkin vuorata trikoolla. Jäiköhän se liian lerpuksi...

Toivotaan, että nyt pysyttäisiin terveinä ja tämän blogin hiljaiselo saisi päättyä. Kamala tauti tuo influenssa. Sitä tuli sairastettua kaksi viikkoa. Huhhuh... Kiitos kaikille teille, jotka ovat jaksaneet olla lukijoina hiljaiselosta huolimatta! 

Ihania uutisia. Minun saumurini on jälleen vaihtunut. Husqvarnan kone ei täyttänyt tarpeitani. Sain Martilta vaihdossa pientä summaa vastaan Juki babylock- saumurin. Ai että oon tykännyt... Tuntuu niin vankalta ja luotettavalta koneelta, vaikka vanha onkin. Jospa nyt ei vähään aikaan tarvis konetta vaihtaa vaan pärjättäis Jukin kanssa. 


2 kommenttia:

  1. Tosi hieno setti tuli tästä. :)

    VastaaPoista
  2. Tämä majapuun ötökkä olisi niin mieluinen kangas. Harmi, että jään aina sitä ilman. Mutta ihanaa ihastella sitä muiden blogeissa. Onpas ihana setti!!!!

    VastaaPoista