maanantai 7. lokakuuta 2013

Lämmikettä itselle


 Löysin itseni ulkoa pojan sormikkaat kädessä. Kyllä tämä rouva tarvitsee tumput, niin se vain on :). Aina omat on hukassa jne...

Minun piti kokeilla tätä Made by Pitsin lapaskaavaa (mistä kirjoitin jo aikaisemmassakin blogikirjoituksessa), mutta kokeilinkin tätä make and do girl -blogin kaavaa. Lapaset tein sisävuoren kaavalla ja pikkasen vielä kavensin. Lisäksi lyhensin kaavaa alaosastaan ja lisäsin resorin. Tosi kivat tuli. 

Kruunuvelouria ja merinovillaa ovat toiset ja raitaset ovat joustofroteeta ja vuorestaan fleeceä. Näitä tulee varmasti vielä lisää :). Mä niin tykkään erityisesti näistä kruunuvelourisista.
On tullut myös tehtyä huppareita Ottobren 4/13 Beagle boyn kaavalla esikoiselle. Ensin tein laivahupparin. Se onkin ollut kovassa käytössä ja on kovin tykätty.  Hihaan lisäsin piristeeksi laivan mustan keskelle. 
Naapurissa oli viikonloppuna synttärijuhlat ja pitihän sitä taas vähän surautella. 
Poika valitsi kankaat ja äiti teki työtä käskettyä. Hupparista tuli niin mieleinen, että piti hänen itselleenkin saada samanlainen. Haikangas otti ja loppui kesken, joten vähän sovellettiin. Nämä kaikki ovat siis samalla Beagle boy -kaavalla 116/120.Yksivärinen trikoo sekä resorit on Kestovaippakaupasta. Laivat on Metsolalta ja hait (jos en väärin muista) EmeliDesingilta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti