keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Oodi Ommelliselle :)Mä olen rakastanut petrooliin huppariini ja pitsiin <3 . Niitä oli pakko saada lisää ja niitähän tehtiin :). Tumman harmaasta Kestovaippakaupan ihanasta joustocollegesta syntyi huppari nro II pirtein pinkein resorein ja pitsein. Kaava on jokseenkin sama kuin petroolissa hupparissa. Fiiliksen mukaan leikkasin huppua sun muuta :)

Taakse laitoin pitsiä katsetta vangitsemaan takapuolen yläpuolelle tulevista rutuista :D. Tämäkin idea on täältä, Ommellinen-blogista, tosin hän tuskin tuosta syystä pitsiä taakse laittoi :).
Housut tein omalla kaavalla, jota tarvii vielä kehittää aika paljon... Taskuihin otin idean jälleen kerran fanittamani Ommellinen-blogista. Täällä idean lähde . Tasku siis jatkuu taakse yhtenä isona taskuna. Lahkeisin laitoin kumpparit.
Moda-kaavan ryppypipo on kyllä aika ihana. Tämä siis jo aikaisemmin bloggattujen pitsipipojen koeversio. Joku nappi tai rusetti tuohon rypytyksen alaosaan tarvii vielä väsätä.

  Anoppi täytti vuosia. Kaava on uusimman OB 5/13 Pine Green. Paljon Onnea vielä Tuula!
Ulkona on hyisevän kylmää. Jälleen kerran sain huomata, että rukkastilanne on surkea. Siitä kimpaantuneena pul-kankaat esiin ja töihin. Kaavan tein pojan avustamana Maitotytöt -blogin ohjeiden avulla. Vähän on vielä hiomista meidän kaavassa. Poika oli kuitenkin tyytyväinen ja kuten kuvasta voi päätellä, käytössäkin hanskoja on jo testattu. Vuorena käytin joustofroteeta.Itselle olisi tarkoitus jossain vaiheessa ommella jonkinlaiset käsineet. Siihen kaavat aion ottaa täältä Made by pitsin -blogista :). Tosin aika paljon tuota kaavaa täytyy pienentää, mutta suuntaviivat ainakin saan tuolta.


Huomenna aloitan taas ihanan paussin jälkeen työt. Ompelu mitä luultavammin jää jälleen tauolle, mutta palaan taas, kun saadaan arki taas rullaamaan.Iloista ja pirtsakkaa syksyä kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana huppari... Täytyisi tehdä itsellekin joku yksivärinen.

  Ihanaa, kun s ideoita blogistani, se on ihana juttu, olen otettu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. S=saat, takkuaa tämä kommentointi!

   Mä haluan kans harmaan hupparin... Löysin eilen harmaata pitsiäkin!

   Poista
 2. Hieno huppari ja hurjasti tsemppiä töiden alkuun. Töiden kanssa ehtii ompelemaan vähemmän, mutta ompeluhetkistä nauttiikin sitten enemmän.

  VastaaPoista