keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Aplikointia

Olen päässyt myös tutustumaan aplikoinnin maailmaan. Aluksi aplikoin ilman mitään tukikankaita. Jälleen kerran apua sain tähänkin asiaan muiden blogeista. Ruttu-nutun blogissa ohjattiin aplikoimaan kunnon kuvien kera. Itse aplikoin kuvat käyttäen takana kaavapaperia, koska lähikangaskaupassa ei revittävää tukikangasta ollut. Kaavapaperi on toiminut hienosti eikä alukangas (joka on yleensä trikoo) ole ruvennut aaltoilemaan.


Tässä tuliainen Aadalle, joka esikoisen päässä kokeilussa.

Oktonauttifani sai mieleisen pipon.
 Postista tupsahti hihojen verran Metsolan Lada joustofroteeta. Seuraavana päivänä oltiin lähdössä mummolaan. Eiköhän poika keksinyt illalla, että tästä täytyy saada paita huomiselle reissulle. Enköhän minäkin ajatuksesta innostunut. Teema nousi Myyrän auto kirjasta, joka lojui sängyllä. Yötöiksi meni :), mutta eipä aamulla harmittanut, kun poika niin riemastui: "Onko tämä Minun paitani?"

Eiköhän välillä ole aika tehdä myös itsellekin jotain. Perheen muille jäsenille olin jo väsännyt punamustat paidat. Alla kuva kuopuksesta robottibodyssaan ja isästä lastenjälkipaidassaan. Tein siis itselleni punaisen t-paidan mustilla kanttauksilla. Paita näytti kovin tyhjältä, joten pakkohan oli päästä aplikoimaan :D. Pingviinihän siitä tuli. Jumppapaitana olisi tuota tarkoitus käyttää, mutta niin mukava on päällä, että taitaa olla käytössä useimminkin. Suurin kiitos on kankaan ja tietysti uuden saumurin suomat kivan ohuet saumat :).

Nyt on miehellekin pipo ommeltu.Tämmöisiä aplikointeja tällä kertaa. Saa nähdä, mitä uusia jatkossa keksin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti