tiistai 14. helmikuuta 2012

Elefanttia vauvalle


Ystävänpäivätoivotukseni ei aivan ehtinyt oikeaan päivään, mutta eikös jokainen päivä ole ystävänpäivä. Iloista ystävänpäivää siis tänäänkin hyvä lukija!


Ystävänpäivän riemuksi sain kuulla, että siskoni on saanut tytön. Tästä innostuneena päätin surrauttaa muutamat vaatteet. 


Aivan ensin tein alimmaisena olevat norsuhousut, joista idea tähän bodyyn sai alkunsa. Kietaisubodyn tein Ottobre 1/12 kietaisubodynkaavalla (joka tosin oli feikkikietaisubody). Ikinä en oo aiemmin tuommosta tehnyt ja lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen. Kaavasta kavensin muutaman sentin reunoilta. 


Kangas on rättijätin puhtaanvalkoista trikoota ja aplikointi velouria. Kanttaus on valkoista resoria Kuhmoisten kangaskaupasta.

Tämmöinen body on avattuna:


Tässä on sitten aikaisemmin kertomani bodyn aplikoinnin idean lähde. Näiden housujen kaava löytyy myös Ottobre 1/12. Pikkasen tais tulla leveä, mutta onhan se hyvä, ettei vaate kiristä :). 

Aivan ihanaa on ollut tehdä tuommosia hyvin pieniä vaatteita. Nämä vaatteet on siis kokoa 50 kaavojen mukaan, mutta taitavat käytännössä olla 56. Nappeja ja napinläpiä vaille valmis on myös essumekko, jonka olen tehnyt velourista. Siitä lisää huomenna, kunhan on napit paikoillaan :).

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania pikkuvaatteita! <3

    VastaaPoista
  2. Ihan mahtavan ihana sydännorsu! :) Vauvalle on niin ihana pukea valkoista ylle. Onnea tädillekin!!

    VastaaPoista