maanantai 13. helmikuuta 2012

Luumupuku :)


Luumun värisen velourpuvun tein ystävälle.  Kankaista sen verran, että takin kaikki kankaat vetoketjua myöten ovat Laihian Ahkeraliisasta ja housukangas on kestovaippakaupan hyväksi todettua velouria. Takki on pikkasen housuja tummempi, mutta sitä ei luonnossa niin huomaa, onneksi. Tuossa valokuvassa se näkyy hyvin. Kaavoihin otin mallia käsityölehden 1/12 hupparin ja jumppahousujen kaavoista, tosin kaikkia kaavoja muokkasin runsaasti.

Tarkastellaanpa vielä näitä tekeleitä. Alla takista kuvaa. Toiveena oli, että takkiin tulisi pyörötaskut, pystykaulus, resorit hihoihin ja vetoketju.


 Kaulukseen laitoin napin kivaksi yksityiskohdaksi. 


Tässä kuva pyörötaskusta. Taskut olisi voinut olla myös hieman alempana. Tietysti takkiin piti laittaa myös "handmade"-merkki siilikuvalla. Helmaan lisäsin myös kuminauhan, jottei aivan olisi lörppö tuo helma.


Housuista tein samanlaiset kuin aikasemmat lököhousut. Ne eivät varmasti tarvitsekaan suurempia selityksiä. :)Kaiken kaikkiaan oon tyytyväinen kokonaisuuteen. Ainakaan ei kellään ole samanmoista :). Tosin vasta ystävän sovituksen ja hyväksynnän jälkeen tiedetään, tuliko hyvä. 

3 kommenttia:

  1. Kaunis, ihanan värinen setti! Kiva kuulla, että kestovaippakaupan velour on hyvää, kun juuri tein ekaa kertaa tilauksen :-)

    VastaaPoista
  2. Aivan tosi ihana! <3 Tykkään kovasti!

    VastaaPoista
  3. Vielä piti lisätä, että tuo kaulus napin kanssa on kiva. :)

    VastaaPoista