keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Isoveljelle ja minitoppikset

Tämmöiset perushousut kaaritaskuilla tein uudelle isoveljelle. Junapaitaakin aloitin, mutta siitä oli tulossa niin traktorin näköinen, että aattelin paremmaksi mennä nukkumaan. Postiin haluan huomenna saada kaikki nämä pikkuvaatteet, joten ehkä se paita valmistuu joskus tai sitten valmistuu aivan jotain muuta :D.

Takaisin housuihin. Nämä ovat siis paksua collegea (harjattua), väriltään tummansiniset. Ottobren lehdestä on otettu kaava, vuoden 2006 lehdestä. Kaavaa kuitenkin on reippaasti kavennettu ja muokattu. Nuo taskut on oma lisä.

Sitten nämä mielenkiintoiset minitoppikset eli pyöräilytoppahousut. Enpä olis uskonut, että koskaan tämmöisiä tulen tekemään. Näköjään oon aina valmis uusiin haasteisiin :D. Kaveri tämmöisiä pyysi moottorikelkkailuun, kelkkailuhousujen alle, jotta ei peppu paleltuisi.


Näissä on 100g vanu laitettu takapuolelle ja etupuoli on ihan yksinkertaista kangasta. Housut on tehty trikoosta ja extrapitkällä selkäosalla. Yläreunaan laitoin leveän resorin. Sovituksessa nämä eivät vielä ole olleet, joten saa nähdä, joudutaanko muokkaushommiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti