maanantai 16. heinäkuuta 2012

Lisää tuunausta ja kesäpaitaa

Sain tehtäväkseni tuunata Thaimaan tuliaissilkkikaavusta yömekon. Tämmöinen siitä sitten tuli. 


Apuja mekon malliin otin SK:n 5-6/12 lehdestä (narumekko). Yläosan vuoreksi laitoin trikoon (haluttiin yläosa kaksinkertaisena). Rintojen alle tein kuminauhakujan, joka samalla tuo ryhdikkyyttä mekkoon. 


Ihana kangas, mutta niiin kamala ommella. Tätä ei voi upeaksi sanoa, kun lähemmin kattoo. Sieltä täältä joku kohta on vinossa ym. Musta ei tämän perusteella silkistä ompelijaa tule.  Onneksi kuitenkin käyttäjä on armollinen ja hänelle tämä kelpasi. Ainakin yksi yö tämä päällä on nukuttu ja kuulemma hyvä oli nukkua :).


Kesälomareissulle ollaan lähdössä keskiviikkona. Toki sinne piti jotain uutta itselle ommella. 


Tein omalla kaavalla paidan muuten paitsi hihat otin tämän vuoden Ottobren Woman lehdestä. Ompeluelämää-ryhmässä on menossa tunikavillitys. Tunikoissa rinnan alle on tehty tuommoinen kaitale, joka minunkin piti tietysti laittaa. Saman tyylinenhän tuo kaitale on kuin maitotyttöjen paidoissa. Tosin tässä ei luukkua ole.

Kankaat ovat Triteksiltä. Minun ymmärtääkseni kangas on viskoositrikoota. Niin hyvin se laskeutuu. Etuyläosan tein kaksinkertaisena,muuten paita on yksinkertaisesta kankaasta.  


Viimeiseksi vielä paita, joka on tehty apelle synttärilahjaksi. Tästä puuttuu vielä teksti "Pappa on kova jätkä". Se siihen täytyy vielä aplikoida papan toiveesta :). Ei kommentteja:

Lähetä kommentti