torstai 26. heinäkuuta 2012

vauvan tuoksua

Tänään päästiin katsomaan ihanaa pikkuista, suloista, hellusta kääröä, ystäväni ihanaa, pian kahden viikon ikäistä poikaa. Eilen lupailin laittaa lähipäivinä vauvalahjasta kuvaa ja tässä sitä nyt tulee :).

Kokonainen asu siitä loppujen lopuksi tuli, vaikka vain body ja peppupökät piti tehdä :). Vauvanvaate ompelu vie aina niin mukanaan. Näiden lisäksi ompelin vauvan äidille vielä liivinsuojia, mutta niistä valokuvat jäi ottamatta.


Body on tehty Bert-kaavan mukaan Ottobre-lehdestä (1/12). Myös peppupökät ovat samaisesta lehdestä. Kokona molempiin reilu 62.


Ystäväni pyynnöstä tein tumput. Nämä ovat ilman kaavaa tehty. Yksikerroksisesta trikoosta tehty. 


Pitihän tumpuille tehdä kaverit. Näihin tossuihin on otettu osviittaa Ottobre 3/03 lehdestä. Tossut ovat myös yksinkertaisesta trikoosta tehty.


Kaiken huipuksi ompelin pipon. Eihän asu ilman pipoa ole mitään. Pipoa ehdittiin jo tänään sovittaakin. On just semmonen, mitä aattelinkin, että pipon pitää olla :). 


Ihana reissu takana. Oli hyvä nähdä rakkaita ystäviä pitkästä aikaa! Onnea vielä Hannalle ja Heikille pienen nutun syntymästä! <35 kommenttia: