keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Vauvoja ja niiden sisaruksia :)

Kovasti yritin jo tuohon ilmaiseen kuvankäsittelyohjelmaan perehtyä (Glip), mutta vielä täytyy perehtyä lisää. Mulla ei vaan nyt oikein raksuttanut, miten se toimii. Joudutte siis jatkossakin katsomaan näitä kuvia taustoineen. Ehkä mä jonakin päivänä saan sen Ahaa-idean ja osaan muokata kuvista kauniimpia :). Mutta asiaan...


Tuttuni sai pojan ja tietysti taas minun sormiani rupesi syyhyämään. Ompelukärpästä riitti koko sisarusparvelle. Tässä ensin vaavin takki. Tämä on Panda-kaavalla tehty (joilla kaikki aikaisemmatkin hupparini on tehty). Hupun jätin pois, kun eipä aivan pieni vaunuissa semmosta vielä niin tarvi. Takki on koossa 62. Kankaana joustofrotee.Isolle veljelle tein hupparin Metsolan traktoreista. Tämä on myös Panda-kaavalla tehty, mutta koko on 92. Hupun sisus on trikoota.Vauvan isosiskolle olen jo puoli vuotta sitten luvannut ommella mekkoa. Ompelu on kuitenkin jäänyt /unohtunut. Tämä mekko on Mail Express- mekko Ottobre-lehdestä (1/12). Koko on 104. Jos mulla olis tyttö, niin näitä tulisi varmasti surrauteltua vaikka kuinka monta. Tosi kiva kaava.


Toivotaan, että ovat sopivia ja mieluisia. Onnea vielä ja siunausta koko Aitamäen perheelle! :) Aitamäen perheen elämää voit käydä seuraamassa täältä. He ovat lähdössä lähetystyöhön Siperiaan ensi keväänä.


Viimeisenä esittelen vielä itselle, omalla kaavalla tehdyn paidan. Käytössä tämä paita on ollut ja koneessakin muutamaan otteseen. Kangas tässä on trikoota ja niin ihanan pehmeää! 

Huomenna päästään katsomaan pian kahden viikon ikäistä vauvaa. Hänen vauvalahjansa bloggaan lähipäivinä :). 

10 kommenttia: