maanantai 3. syyskuuta 2012

Kierrätystä farkkujen muodossa


Sain kaverilta pussillisen farkkuja. Kiitokseksi siitä tein hänen pojalleen kierrätysfarkut. Saimin kaavalla on tehty ja yhdet todella hyväkuntoiset Lewis-farkut tähän kulutin :). Farkut ovat oikeasti tummansiniset. Mallin päällä farkkujen väri näkyy oikein. 


Pitihän sitä ommella myös siskolle samanmoiset. Näissä käytin kaavana myös Saimia. Farkut oli käytetymmät ja housun kokokin isompi, joten polvikulumat joutuivat housuihin mukaan. Tosin kuluneemman kohdan sain piiloitettua taskujen alle :). Illan kuvaukset ei onnistu nyt ollenkaan (ai tuleeko pimeellä huonompia kuvia muka ? ;D) Näiden housujen resori on luonnossa tummempi. 


Molemmissa housuissa hyödynsin farkkujen vanhaa sivusaumaa. Molempien farkkujen resorin sisällä on tukena leveä kuminauha. Taakse laitoin molempiin housuihin handmade-merkin.

Tänään on tullut napsuteltua sormea Karnaluksin nettikaupassa enemmänkin. Tilasin uuden ystävän, Janome CoverPro 1000CPX. Toivotaan, että saan kertoa hänestä pian lisää :). Toivotaan myös erityisesti, että tulen hänen kanssaan hyvin juttuun :D. Nyt taas Maitotyttöjen pariin :)...

6 kommenttia:

 1. Hienot! Minäkin olen joskus omista farkuista tehnyt lapselle housut, mutta olipa idea päässyt jo unohtumaan :)

  VastaaPoista
 2. Vau, tyylikkäitä farkkuja. Nuo sivusaumat kruunaavat kokonaisuuden.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat uudet farkut on nyt molemmilla lapsukaisilla! Kiitos Tytti! :)

  VastaaPoista
 4. Hienot farkut ja vamaankin pitäjillekkin mieluisat :D

  VastaaPoista