perjantai 21. syyskuuta 2012

Pallo se pomppii siellä ja täällä..Tutun kaksosille lähti tänään paketissa Harju oy:n trikoosta tehdyt tunikat, leggarit ja hiuspannat.Tunikan tein raglanhihaisena. Kaava on säädetty More Grey paidan -kaavasta. Näitä tehdessä pääsin testailemaan peitetikkikoneen kykyjä ja toki meidän yhteistyötaitoja. 

Tunikan helman ja taskut tikkasin valepeitetikillä eli ompelin niin, että nurja puoli ompeleesta tuli näkyviin. Mun mielestä tuli kivan näkönen :).
 Tunikat tarvii tietysti leggareita, joten niitä tehtiin sit kahdet kummallekin. Nämä on tehty Hopsis-kaavalla uusimmasta Ottobresta. 


Pitäähän asuun olla myös sopivat hiuspannat :). 


Sitten vielä syyspipokuvia: 

Siilipipo on kääntölörppäpipo, jossa toinen puoli näkyy alla. Aplikointi on velouria. Olen siirtynyt käyttämään kaksipuolista tukikangasta. Minun mielestä se ei ole tarpeeksi jämäkkää. Sydämestä näkee, että se hieman aaltoilee reunoista. Jatkossa siis tuplatukikankaat, jotta saadaan siistimpää jälkeä.


Junalätsä on samanlainen kuin aikaisempi helikopteripipo. Tässä on lisättynä vielä fleeceläpät kankaiden väliin tuulen suojaksi sekä nauhat.

5 kommenttia:

  1. Voi että sua! Sä saat ihan hirveesti aikaiseksi!! :) Ihania juttuja. Munkin pitäis taas tyhjentää mun kameran sisältö blogiin (joka ollut koko kesän lomalla..) t. Teri (en jaksanut kirjautua)

    VastaaPoista
  2. Ihana kun kaksosten asuja voi käyttää "ristiin". Suloiset Pipot

    VastaaPoista
  3. Ihania juttuja täällä taas! Oot kyllä niin taitava! Tuo siilipipo on ihana. Meillä on sinisestä siilikankaasta lakanat. Jos satut joskus näkemään jossain sitä sinistä tai muuta pojalle sopivaa siilikangasta, niin tekisitkö siitä kummipojalle jotain? :) Musta tuo siilikangas on niin ihana. :)

    VastaaPoista