lauantai 14. huhtikuuta 2012

Illan ompeluksia


Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi tästä kerman värisestä trikoosta tehtyä itselleni paidan. Olen syksystä asti haaveillut ompelevani tästä todella ihanan tuntuisesta kankaasta itselle jotain. Kaavana käytin samaa kaavaa kuin aikaisemmin ompelemissa naisten paidoissa. Vielä en ole törmännyt toiseen hyvään peruspaidan ohjeeseen, joten käytän sitä.


Pitihän omaankin paitaan pistää nimmarit eli handmade-merkki. Jospa sitä joskus keksisi kivan nimen omille tekeleille, jotta voisi tilata vähän persoonallisempia merkkejä. Olisiko ideoita? Tyytiä on ehdotettu. Tyyne on mielestäni liian naismainen, kun poikien vaatteita kuitenkin suurimmaksi osaksi teen.


Ystävän pojalle on menossa tämmöinen pipo. Tää on pikkasen rutulle menevä pipo. Koko pipo krokoa myöten on tehty trikoosta. Kaava on oma säätö :).


Kuopuksen pää sen kun kasvaa. Viime syksyn eka tekele -pipo alkaa käydä pieneksi, joten uutta pipoa kehiin :). Vuorena käytin iänikuista trikoota ja päälykangas on velouria. Aplikointi on myös velouria.

"Maalla on niin kaunista, luonto kukoistaa. On siellä paljon traktoreita.."
Resoreita vaille valmiit maatilapaidat odottaa viimeistelyään. Katsotaan, jos huomenna saisin ne valmiiksi. Nyt nukkumaan, jotta huomenna taas jaksaa.

1 kommentti:

  1. Tytteli? Tyytikki? Tyttis? Tytinator (poikamainen ainakin...:D)?

    Ihania pipoja:)

    VastaaPoista