keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Vanhasta uutta kesämielellä

Tänään tuli koluttua pojan vaatehyllyjä läpi vähän jo kesä mielessä. 
Paikkailuintohan siitä lähti, kun esim yhdet lempparihousut oli polvista aivan puhkikuluneet. Totesin kankaan kauttaaltaan jo kuluneeksi erityisesti saumoista, joten pelkkä polvien paikkaus ei olisi riittänyt. Siitä idea shortsien tuunamisesta lähti. Näinhän myös saumat tuli vahvistettua.

Uusimmassa Ottobreessä oli kaava tämän tyylisistä pienten poikien shortseista. Lisäksi Unikuu oli tehnyt samantyyliset pikkasen isommassa kaavassa.  Mä jotenkin tykästyin tuohon piristävään kanttaukseen.

Ompelujälki näissä on mitä on, mutta oikeasti näistä tuli aika kivat :). 
 Vihreä nauha näissä on resoria. Lisäksi ompelin shortseista uusiksi jo reikiintyneen sisäsauman. Näille verkkareille saatiin nyt uusi elämä ja oletan, että kesän jälkeen näistä ei ole paljon mitään jäljellä :D. 


Seuraavana oli vuorossa kiva Marimekon t-paita, johon oli tullu melko iso reikä. Olin tekemässä siihen tähtiä, kun poika tuli viereen ja antoi minulle melkein valaan muotoisen palan. "Äiti minä haluan siihen valaan enkä tähtiä." Läheltä, kun kuvaa katsoo, näyttää valas ihan normifisulta, jolla on hiki. Onneksi kuva on niin pieni, että eipä tuota kukaan läheltä rupea tihrustaa paitsi kaikki te, lukijat :D. No ainakin reikä on paikattu ja poika on tyytyväinen.


Viimeisenä tuunaukseen pääsi valkoinen Espritin paita, jossa oli edessä tahroja, jotka ei lähde pesussa pois. Tähän poika ehdottomasti halusi keltaisen telaketjukaivurin. Pikkasen oli mulle haastetta enkä ole tyytyväinen lopputulokseen.


  Pitäisi varmaan vedellä mustalla vielä ääriviivoja, jotta näkyis paremmin. Nyt en kuitenkaan jaksanut vahvistaa kuin tuon ikkunan enkä tiedä onko se ollenkaan hyvä. Vai mitä mieltä olette? Miten tästä sais upean kaivurin? Tekemällä kokonaan uuden? :D


Ideoita ottaisin mielellään vastaan!


Tänään muuten grillailtiin ekat makkarat ulkona. Meidän pihassa oli oikea lintukonsertto höystettynä lokkien rääkkynään. Ihana sitä oli silti kuunnella. Ihanaa, kun aurinko lämmittää ja tarkenee haravoidakin ilman takkia :). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti