sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Maalla on niin kaunista...
Maatilakangasta huusin kangashamstereista ja sain sen postissa tällä viikolla. Aivan ihanaa kangasta, vaikkakin melko levotonta. Olihan siitä heti tehtävä jotain kesäistä pojille. Kangasta oli rajattu määrä ja jäljelle jäi vain suiroja, joten kerrankin tehokkaasti käytetty kangas. Keväänvihreä trikoo on Harju oyn. Vihreä resori on kestovaippakaupasta. Samat kaavat pyörii ompeluksissani. Isompi paita on tehty More Greyn kaavalla ja pienempi jollain Ottobren  toisella 86:n kaavalla (jolla on tehty myös myös tämä junapaita. Isompaa paitaa tehdessä tuli aika paljon harmaita hiuksia tuon kauluksen kanssa. Eikä kaulus ole vieläkään hyvä, mutta menköön. Tällä kertaa testasin uudenlaista kanttausta resorissa. Käänsin resorikankaan ainoastaan kerran, kun aikaisemmin olen kääntänyt aina kahdesti. Ei tämä sisäpuolelta niin siisti ole, mutta eipä sinne taida kukaan kurkkia. Pikkasen pehmeämpi kanttauksesta tuli.Isompaan t-paitaan ei enää riittänyt hihaan maatilakangasta, joten jämäpalasta aplikoin tämmöisen. Nyt on helpompi perheen muun väen myös tunnistaa, mikä paita on kenenkin.

Aivan kesämielelle tästä paidasta tulin :). Kesää siis odotellessa!

Pitää vielä mainita, kun sain niin ihanan ompelupöydän ystäviltä (vanha ruokapöytä). On niin ihanaa ommella, kun pöytä on hyvällä korkeudella ja koneet mahtuu hyvin vierekkäin. Ihanaa on myös se, että jotain pienempiä leikkaamisia mahtuu tehdä pöydällä. Ei tarvi siis aina kökkiä lattialla ja loppuillasta olla niskat jumissa. Kiitos vielä Virpi ja Risto! :)

1 kommentti:

  1. Tulipas kivat! Kiitos hihan aplikointi ideasta! mullakin tämä kangas odottaa kaapissa, taidampa ottaa sen huomenna leikeltäväksi =)

    VastaaPoista