torstai 26. huhtikuuta 2012

Sataa, sataa ja sieniä pukkaa ;)


Onneksi ei sentään vielä sieniä metsästä poimita. Olishan se kurjaa, jos niin kauan odotettu kesä olisi jo takana. 

Tein aikaisemmin pojalleni tästä sienijerseystä paidan. Jostain syystä meidän poika ei suostu sitä pitämään. Itse kuitenkin tästä kankaasta tykkään ja kovasti, joten olihan sitä tähän perheeseen jotenkin arkeen saatava. Siistejä kesäisiä paitoja en montaakaan omista, mutta nyt omistan ainakin tämän yhden :). Oon ylityytyväinen tulokseen. Kerrankin paita, joka oikeasti onnistui ja uskonkin tämän paidan kuluvan kesän aikana paljon. 

Idean tähän paitaan sain Ti-ti-uun blogista. Kiitos siitä! :)


Sienikangas on kestovaippakaupasta. Turkoosi puuvillatrikoo ja resori on Harju oy:ltä. Kaavapohjina käytin Ottobren 1/12 lehden tunikan (nro37) 164cm koon kaavaa (etuyläosa) sekä jo niin monta paitaa aikaisemmin tehdystä t-paidan kaavaa (muu paita). Tosin loppujen lopuksi aika oma säätö tästä tuli. Takaosa paidasta on vallan tuota turkoosia trikoota. Tämä paita on niin kiva, että luulen toteuttavani tämmösiä lisää. Pikkasen kapeammaksi taidan seuraavan paidan olkaimet laittaa.

Facebookin ompeluelämää -ryhmässä moni on kokeillut Ottobre-lehden lasten kaavoja. Näistä kivoista tuotoksista itsekin uskalsin tuota lapsen tunikan yläosaa kokeilla. Jatkossa otan varmasti lisää lasten kaavoja käyttöön.


6 kommenttia:

 1. Oi,ompas pirteä ja ihana! :) Ja hyvä että joku joskus minultakin ideota saa, se tässä blogien selaamisessa onkin ihanaa, inspiräätion lähteitä! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kun toiset osaa käyttää kuosillisia kankaita. Kaunis malli tässä topissa.

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää! Mullakin on suunnitteluvaiheessa tuollainen kietaisumallin yläosa, se on kyllä kiva :-)

  VastaaPoista
 4. Kivan näköinen toppi!
  Ja kivalta näyttää sinun blogi myös, taidanpa vierailla uudestaankin! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille ihanista palautteista! Kyllä lämmittää! :)

  VastaaPoista