tiistai 10. huhtikuuta 2012

Illan puhteita


Aamulla lähdimme Tampereella käymään ja tajusin pojillamme olevan tarve uusiin paitoihin, joita voi laittaa kaupungille :). Illalla kotiutuessamme innostuin vähän ompelemaan. Tässä nämä vielä eriteltyinä:

Esikoiselle konepaita. Konekangas on ompelumaratonin tilkkupöydältä jälleen löytynyt iso tilkku, joka on erittäin mieleen myös minun silmääni. Kiitos kankaan lahjoittaneelle! Tosin poika etsi tästä kaivureita sekä nostureita ja vähän pettyi, kun niitä ei nyt löytynyt. Kaavana on Ottobren More Grey, koko 110. Punainen trikoo on Harju oy:n, resorit on tädin lahjoittamia. Kiitos Hertalle!


Siskon pojalle tein aikaisemmin junapaidan. Omalle pojalle siitä myös paitaa haaveilin ja nyt sain sen tehtyä. Tämä siis kuopukselle koossa 86. Kaavan olen jostain Ottobrestä napannut. Kangas on kestovaippakaupasta, resorit lähikangaskaupasta.


Viimeisenä tekaisin perushousut, hyväksi todetulla Ottobren Saimi-kaavalla (koko 92). Kangas on melko ohutta collegea, jota olen ostanut viime syksynä ompeluhurahduksen alussa Jämsästä. 


Tulipa hyvä mieli, kun sai vähä ommeltua. Koko pääsiäinen on mennyt lepäillessä ja perheen kanssa lomaillessa. Pieni breikki ompelussakin oli paikallaan. Nyt jaksaa taas arjessa ahertaa :).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti