tiistai 24. huhtikuuta 2012

Sadepäivän iloja


Kaarinan reissulla Jättirätistä jäi käteen tämmöistä farkun väristä neulosta. Mitään hajua ei oo, mitä neulosta tää on, mutta ihanan pehmeää kuitenkin. Hinnallakaan ei ole pilattu, kun maksoi 5 euroa metriltä. Paidan hinnaksi tuli siis n. 4 euroa :).  Jämäpalasta saa vielä jotain tehtyä, esim pipoo tai vastaavaa.

Kaavana käytin vanhaa Seppälän paitaa, joka on myös tämmöinen ihana lörppäkauluksellinen. Lisäks apuna oli joku t-paidan kaava. Hihat on 3/4. Hihan suut ja helman tikkasin jousto-ompeleella ja tuli mun mielestä kivan näköinen. Yritin ommelta kuvatakin, mutta eipä se paljoa näy, kun on niin pimeää ja paita on niin tumma. Päällä tämä on tosi kiva. Mä niin tykkään tästä!

Nyt vähä harmittaa, etten ostanu muitaki värejä tätä kangasta. Tosin parempihan se on testata eka, miten käyttäytyy pesussa. Ekan pesun jälkeen kangas näyttää edelleen todella hyvältä. Toivotaan, että jatkossakin.

Meillä sataa ja pojilla vuotaa nenät. Tänään on pihaakin vähä saatu haravoitua, kun syksyllä se vähän jäi. Maasta pukkaa kaiken näköisiä alkuja, sinivuokot ja krookukset kukkivat. Kyllä se kesä vielä tulee! Ihanaa!

Nyt saatiin sovituskuvaa:

Illalla tekasin vielä toisen ikuiseen t-paitapulaan tämmöisen paidan. Kaava on oma muokkaus kaavoista. Ekaa kertaa tein tommosen v-kaula-aukon. Kangas on Kaarinan Jättirätistä. Luulin ostaneeni ihan perustrikoota, mutta onkin jotain tekokuitukangasta, kun sisäpuoli on semmosta pehmoista. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti