tiistai 6. joulukuuta 2011

Iloista itsenäisyyspäivää!

Tänään se lumi sitten tuli. Ihana oli herätä, kun maa oli valkoinen. Poikakin halus ulos lumitöihin heti huomattuaan, että ulkona on lunta. Pika-aamiaisen sentään suostui syömään :). Paksumpia rukkasia kaipailin, kun poika meni jo kolmatta kertaa ulos ja toiset hanskat olivat jo kastuneet, mutta ei vielä kuivuneet. Tämmöset sitten syntyivät itsenäisyyspäivän kunniaksi:


Hieman liian kapeat hanskoista tuli ja peukaloa oli vaikea saada paikoilleen. Päädyin sitten hieman vielä tuunaamaan hanskoja. Tein resorit, jotka pitävät hanskoja myös hyvin paidan päällä ja paikoillaan. Hanskat on siis tarkoitus laittaa takin hihojen alle.

Tämmöset näistä tuli. Poikakin heti sanoi, että hyvin meni (siis peukalo). Jätin tarkoituksella hanskaa enemmän, jotta ei hihat kastu. Resori ei kuitenkaan pidä vettä. Tuo elefanttikangas on PUL-kangasta facebookin kangashamstraajista ostettua. Kankaan pitäis jonkun verran pitää vettä, kun sitä kestovaipoissakin käytetään. Kaava on oma tekele. Pientä säätöä vielä vaatii, mutta eiköhän nää ihan käypät hanskat oo :). Ainakin poika kovasti kuosista tykkää.

Nyt legoilla leikkimään linnan juhlia katsellen :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti