torstai 29. joulukuuta 2011

Vanhasta uutta

Vaatekomeroani kolusin ja siivosin. Heitin roskiin osan vaatteista, osan laitoin kirppikselle ja osan kasaan "näistä voi ehkä vielä tulla jotain muuta" -kasaan. Oli myös vaatteista, joista tykkäsin, mutta joku juttu vaatteessa ei ollu kiva.


Yläpuolella on farkut, joissa oli superkorkea vyötärö, jota inhosin (farkut oli ostettu sektiohaavan vuoksi). Farkut saivat siis lisäkäyttöikää tuolla resorivyötäröllä. En tiiä, alkavatko ihmiset kysellä, oonko raskaana, kun noita housuja käytän, mutta eipä haittaa. Superihanat ovat päällä eikä enää tuo vetoketjukaan mee inhottavasti kasaan istuessa :). Resorin sisään laitoin leveän kuminauhan ihan vaan omaksi mukavuudeksi.
Tässä kaksi t-paitaa, joissa molemmissa oli kaulukset. Vas. puoleinen paita tuntui vaan ahdistavalta kauluksen kanssa, joten päädyin siitä luopua ja laitoin resoria. Tämän paidan kanssa kokeilin myös ekaa kertaa vetää resorin ainoastaan saumurilla. Sisäpuolelta ei siis niin siisti, mutta nopee tehdä kuin mikä eikä tarvi pelätä, että kaksoineula katkeaa.


Oikean puoleinen paita oli saanut joskus vuosia sitten vaaleanpunaisen kauluksen pesukoneessa, joten en ole kehdannut paitaa käyttää, vaikka kuuluikin lempparipaitoihini. Tähän laitoin ihan vaivalla resorin ensin saumurilla ja sitten kaksoisneulalla tikaten. Kivat tuli molemmista.

Tässä yökkäreitä. Punaiset housut oli lempparihousut, mutta niitä en käyttänyt enää, kun venahtivat järkyn leveiksi lahkeista. Lisäksi vyötärönauhasta tuli joustamaton, joten öisin oli työ ja tuska saada housut auki jne. Laitoin siis housuihin resorit ylös ja alas. Ai että olen tyytyväinen, nyt kelpaa. Nää on niin mukavat päällä, joten älkää ihmetelkö, jos törmäätte päivisin minuun näissä lökäreissä, kotona siis :D.
Oikean puoleisessa kuvassa on ikuisuuksien vanha paituli, jonka kaula-aukko on ollu pieni kuin mikä. Nyt sitten suurensin sitä ja samalla laitoin samanväriset resorit hihoihinkin. Toiset kulahtaneet lökäpöksyt (vielä leveämmät kuin nuo snoopyhousut) saivat myös uudet resorit vyötäröön ja lahkeisiin. Näissä käytin Katrin antamaa resoria, jota ei noihin poikien vaatteisiin tuu jostain syystä käytettyä :). 
Sitten vielä viimeiseksi kummitädin aikoja sitten antamat ihanat fleecehousut. Näissä myös lahkeet on kulahtanut niin, ettei huvittanut käyttää ja olinkin aikaisemmin laittanut nämä kirpparikassiin. Näissä matkin me and I:n joogahousuja ja melko samanmoiset tuli. Kivat kotihousut näistäkin sain.


Lasten kanssa kotivaatteita on hyvä olla, kun itekin saa vaihtaa vaatetta harva se hetki, kun syöttäessä ruokaa lentää ym. En tiedä, onko tämmöisiä vanhoja, kulahtaneita vaatteita kiva katsella. Laitoin nää ihan sitä varten tänne, jospa joku sais tästä innostuksen uusia omaa vaatekaappiaan vanhoilla vaatteillaan. Tosi pienellä vaivalla saa kyllä ihan käypäsiä vaatteita. Ite kovasti innostuin tämmösestä duunaamisesti. 


Voin sanoa, että esim vanhat yökkärit on ainakin superpehmeitä ja mukavia päällä, mistään ei kiristä. Lasten myötä sitä on itekin alkanut arvostaa vaatteen mukavuutta ja pehmeyttä :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti