maanantai 19. joulukuuta 2011

rakettihaalariOon monta kertaa nähnyt, kuinka ihania haalareita on ommeltu vähän isommille. Jos en aivan ulkona ole muodista, niin nämä taitaa olla nyt in :). 3-veelle tämmöistä nyt harjoittelin. Mallia otin 92 koon mustikkahaalarista (Ob-lehdestä), suurensin vähän ja pitäis olla noin 104 kokoinen. Hihat jäivät tekemättä, kun punainen kangas loppui. Huppu on jostain muusta Ob:n lehden hupparista napattu. Huppu on kääntöhuppu ja vuorena on myös trikoota. Punainen kangas on siis trikoota ja hommattu Kaarinan Rättijätistä. Resorit ovat Kuhmoisten kangaskaupasta ja on muuten jämäkkää sekä hyvää resoria. Vetoketjuja ei löytynyt oikean mittaista ja väristä. Musta sitten löytyi, mutta lyhyt semmonen. Vetskari on vain 20cm pitkä, mutta enpä usko, että meidän hoikalla pojalla on ongelmia pukea haalaria päälle. Ultsu laittoi haalariin vielä lyhyemmän vetskarin eikä sekään näyttänyt ollenkaan pahalta, joten rohkaistuin kokeilemaan.

Toiveena pojalla oli saada haalariin lentokone, mutta en oikein saanut inspistä ruveta semmosta aplikoimaan. Ompeluelämää-ryhmässä päädyin ehdotusten jälkeen rakettiin ja tyytyväinen olen. Oletan, että poikakin tykkää. No aamulla se selviää. Tässä vielä lähemmin raketista kuvaa.Haalari oli sopiva! Tosin kutistumisvaraa selkä-peppu välillä ei kauheasti ole. Ensimmäinen kommentti aamulla oli: "etkö sä osannut tehdä lentokonetta?" Poika siis oli kovasti odottanut, että lentokone tulee. Nyt pienen maistelun jälkeen raketti on ihan kiva, mutta helikopteri olisi vielä kivempi :D. Oletin, että raketti olisi saanut innostuneemman vastaanoton. Täytyy seuraavalla kerralla jättää uudet ideat seuraavaan kertaan ja totella lapsen toivetta, jottei vaatteet jää käyttämättä.  

2 kommenttia:

  1. Tosi kivan näkönen haalari aplikointineen :)! Näkee että on pojan mieluinen. Onnellista ja ompelurikasta vuotta 2012!

    VastaaPoista