keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Pipotehtailun tuloksia

Sunnuntaina on Kuhmoisten seurakuntakodissa lähetysmyyjäiset kauneimpien joululaulujen jälkeen. Myyjäisiin halusin osallistua tekemällä jotain itse. Tällä hetkellä ompeleminen tuntui omimmilta ja tänään ryhdyin hommiin. Muutaman pipon olin aikaisemmin väsännyt, mutta suurimman osan tänään. Kaikissa pipoissa on veluurista päällinen ja fleecestä vuori.Tässä ensin jo aikaisemmin tehtyjä. Nää on vauvan hattuja. Kypärälakki luomupuuvillaa. Vieläkään en oo oppinut näiden kuvien kanssa toimimaan, sori...

Nää on sit taas vähän suurempaa kokoa, noin 52-54. Pikkutähdet on heijastimia.

Pitihän sitä tehdä koneitakin :). Ikkunat on näissä heijastimia.  Kaivurihattu n.48-50 ja kuormuri 52-54.

Tässä vähän ötökkää. Perhosen siivissä heijastimet. Ei ihan tyttönen tuo vuori, mutta hokasin sen liian myöhään.  Koot näissä 48-50.Tässä vielä orava- ja pöllöhatut. Nää on kans 48-50 kokoo. Oravan laitoin tuohon sivuun, musta aika kiva.

Mulla on vielä neljä päivää aikaa ommella. Isompia kokoja olis tarkoitus ainakin väsätä vielä muutama. Aikuisten hattuja mietin, mutta en tiiä, rohkenenko kokeilla. Ruokalappuja on ainakin tulossa, ne on jo valmiiksi leikattuna, pitäis vain surautella vielä yhteen. Ei siis tarvi miettiä, mitä tässä lähipäivinä tekis :).1 kommentti:

  1. Eksyin fb:n kautta tänne ja ohoh. Mukavaa kun olet löytänyt tällaisen tavan toteuttaa käsillä tekemisen tarvetta... Ja erityisen hämmästynyt olen kyllä tuotteliaisuudestasi, uskomatonta! Minäkin silloin tällöin öisin ompelen, mutta ikinä en ole kyennyt käyttövaatteisiin, teen tytsyille aina vain naamisaisasuja tai muita hurlumhei-fantasia-mekkoja. Mut siis onnitteluni ja jatka samaan malliin!

    VastaaPoista