keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Nuken vaatteita


Ystävän tytön toive oli saada nukelleen body ja kurahousut joululahjaksi. Tässä työn tulos. Vaatteet on tehty 45cm:lle nukelle.

Kurahousut on yläosastaan nuken liivihameen kaavasta (joku OB-lehti) ja alaosa on oma sovellus. Yläreunassa on ihan normiresoria. Hihnat on kuminauhaa ja kiinnitys on tarroilla. Lahkeen suissa on asiaan kuuluvat kuminauhat, että kengät pysyvät jalassa :). Mietinnässä on vielä, kirjonko eteen jonkun kivan kuvan. Toisaalta eihän kurahousuissa mitään kuvaa kuulu olla.

Tässä body. Yläosa on jälleen nuken paidasta otettu (sama OB-lehti). Alaosa on oma sovellus. Takaosa olisi voinut olla hieman pidempi. Kiinnitys on jälleen tarroilla. Tämä oli eka kerta, kun tein tuommoisen "venekaula-aukon". Mieli tekisi vielä tehdä bodyyn sopivat housut, vaikka ne eivät olleetkaan tilauksessa. Katsotaan, ehdinkö.

No ehdinhän minä, samantien :). En malttanut mennä nukkumaan, ennen kuin nukke oli saanut housunsa. Velourpökät piti tehdä, kun kangasta juuri tuli postista enkä ollut keksinyt sille muuta käyttöä. Kangasta olin kangashamstraajista vähän aika sitten huutanut pienen palasen aplikointeja ajatellen. Musta näistä tuli ihanat. Vois vaikka keskosellekin mennä tämä asu, jos ei olis letkuja ym härveleitä.1 kommentti: