maanantai 14. toukokuuta 2012

Hupparihurmoksessa :)
Hupparihurmiossa innostuin vähän ompelemaan näitä Pandoja (kaavan nimi) pikkasen lisää (lahjaksi ovat menossa). Kaikki takit on tehty velourista. Kanttaukset ovat resoria. Hupun vuoret trikoota.

Puretaanpa vähän pakettia :). Näihin ei taida sanoja tarvita. Mun mielestä vaan ihania. Esikoiselle tein isomman pojan kaavalla (Ottobren lehdestä liivin kaava nro 22). Hihat tein suurentamalla Pandan kaavaa.  Tässä on lisänä pyörötaskut ja väriraidat selkäpuolella. Angry birdsiä piti tietysti olla, vaikka olisin mielelläni jättänyt takin ilman aplikointeja. Niin kiva tästä tuli :). Ihana, eikö vain! :)7 kommenttia:

 1. Kivoja huppareita! Hauskasti jatkuu tuon viimeisen hupparin selästä kaaret taskuun asti!

  VastaaPoista
 2. Ihania on <3 Ja inspiroivaa miten helpolta saat sen näyttämään:)

  VastaaPoista
 3. Taikku: nuo kaaret on suoraan Ottobren ohjeesta :).
  Ihana, kun tekin tykkäätte :D.
  Leppäkerttu: ei tuo vaikeaa olekaan :).

  VastaaPoista
 4. Hei! Miten onnistui hihat tuohon isompaan huppariin? Mulla ois nyt edessä sama homma eli pitäis siihen hihattomaan huppariin (Windy days) saada hihat. Onnistuuko hyvin jos vaan suurentaa Pandan hihoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni onnistui :D. Katsot vaan, että suurennat samassa suhteessa, miten aikaisemmat koot on mennyt. En muista ainakaan, että suuremmin mitään ongelmaa olisi ollut. Lykkyä tykö :)

   Poista