maanantai 21. toukokuuta 2012

Juhlakukkasia


Viime maaliskuussa tein juhlamekon siskon tytölle. Ystäväni pyysi samanmoista mekkoa heidän tyttärelleen, kun aikaisemmin tekemä mekko oli heille liian pieni. Vauvan mekkoja on vaan niin ihana tehdä, että olin heti valmis semmoisen ompelemaan. Tämmöinen siitä sitten tuli :). 
Jo aikaisemmin tein ystäväni vauvan isosiskolle tämmöisen käännettävän laukun, jossa on myös samaa kuosia (tämä on pienennetty versio oe-laukusta).Toinen puoli on vakosamettia. Muuten ihan kiva, mutta ripa on varmasti lapsen käteen turhan paksu.


Vielä lopuksi tunnelmia meidän viikonlopun kahdenkeskisestä (siis ilman lapsia :)) vaelluksesta Salamajärven kansallispuistossa. Ihana paikka oli, suosittelen. Ajoittain soista maastoa sekä välillä tosi kivikkoista, järviä ja pirunpeltoja. Muutama peurakin nähtiin. Täältä pääset katsomaan kansallispuistosta enemmän tietoa. Sää suosi meitä ja saatiin viettää todella mukava viikonloppu yhdessä. Kiitos mummulle lastenhoidosta!

1 kommentti:

  1. Aivan ihana mekko taas! :) Ja varmasti oli mahtavaa käydä patikoimassa! Tuolla ei ole tullut käytyäkään, pitänee laittaa korvan taakse.

    VastaaPoista