keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Kesää on tullut pikavauhtia

Kesä on tullut pikavauhtia myös meidän yläkertaan. Huomasin, ettei meidän kuopukselle löydy kesäyökkäreitä ollenkaan. No ei hätää, kaapista löytyy juuri tähän sopivaa kangasta ja mielellänihän minä vaatteita tarpeeseen ompelen :). 
Tämän kankaan olen ostanut joskus syksyllä Kaarinan Jättirätistä. Kangas on todella hyvän tuntuista trikoota. Resori on Harju oy:ltä. 

Paidan kaavana käytin Ottobre 3/12 Robots-kaavaa. Mulle tuo v-kaula-aukon tekeminen ei ollutkaan niin helppoa kuin luulin. En vaan ihan ymmärtänyt, miten se olisi paras ja helpoin tehdä.

Pöksyjen kaava on samaisesta lehdestä otettu shortsikaava, jonka tein sivusaumattomiksi. 


Esikoiseni tarvitsee pehmeitä kesäshortseja. Testimielessä tein lyhennetyt Saimit heikompilaatuiseen trikooseen (joka ei kestänytkään kuivausrumpua, meni koneessa ihan nuhjuseksi :D). Poika sai itse valita resorin ja traktorin värit. Mulle näistä shortsien väreistä tulee niin joulu mieleen. Aplikoinniksi toivottiin traktoria, jolla on kauha. Kankaan laadun takia, en jaksanut aplikointiin kovasti paneutua, joten tämmöiset pihatonttuilushortsit näistä sitten tuli. :)


Pakko vielä kertoa,että meidän järvivesi oli tänään +18asteista. Tosin mittari oli auringossa ja itse mittari melko pintavedessä. Mutta eipä siitä taida olla kuin kolme viikkoa, kun jäät lähti. Pakko sitä on uskoa, että kesä tulee. Itsekin ehdin tänään kahdesti jo vedessä pulahtaakin. Kyllä vesi vaan tuntuu päivä päivältä lämpöisemmältä. Nyt siellä pystyy jo ihan uimaankin. Niin ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti