keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Lennä lennä leppäkerttu... unille siitä :)

Yöpukua vielä :). Kuopus tarvitsi vielä yhden kesäyöpuvun. Eiköhän me nyt näillä yökkäreillä pärjätä tämä kesä. Shortsipuku on ollut todella hyvä käytössä, jonka vuoksi tein samanmoisen. Kaavoina käytin samoja Ottobre 3/12 -lehden kaavoja. Puku on koossa 86.

Kankaat on trikoota ja resorit resoria :). Leppiskangas on kunnon kakkoslaatuista kangasta, jossa näkyykin leppiksestä toiseen menevä punainen raita. Viime syksynä tein pojalle bodyn tästä samaisesta kankaasta ja niin huonolaatuiseksikin olen tämän todennut. Huvittavaa, että bodyn resorit helottavat ihanan punaisena, kun koko muu body on aivan nuhjuinen. Kovasti harmittaa, kun Japaniinkin tästä tein ystävän lapsille paidat. Todellakaan ei ollut tarkoitus huonolaatuisesta kankaasta tehdä. Silloin en sitä vielä tiennyt...


Takaosan punainen trikoo on Kaarinan Jättirätistä. Kangas oli mennyt kuivausrummussa huonoksi, joten se sopi leppiksen kaveriksi. Jotain hyvääkin tässä on, nimittäin resori :D. Se on Harju oy:n. Korkean resorin laitoin shortseihin, koska leppiskangas ei olisi muuten riittänyt etuosaan. Resorilla sain sopivasti korkeutta pöksyihin.Mun mielestä kokonaisuus on ihan hauska huonolaatuisesta kankaasta huolimatta. Nyt on koko leppiskangas tuhottu ja voin hyvillä mielin heittää loput jämäsuirot roskiin :).

2 kommenttia: