keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Oe-laukku ja muuta mukavaaMikä ihmeen oe-laukku? No tietysti facebookin ompeluelämää-ryhmän suosittu laukku, jonka todella moni ryhmäläinen on tehnyt. Nyt olen minäkin sen tehnyt ja tämmöinen siitä tuli. Pääly- ja vuorikangas ovat samaa kangasta. Aivan käyttökelpoinen kassi :).


Kaverin pojalle sain pipon tehtyä ompelumaratonilta löytäneestä kankaasta. Pala riitti just ja just. Toivotaan, että pipo mahtuu vielä käyttäjän päähänkin :). Tämä pipo on siis neliöpipo nimeltään ja yksikerroksinen.


Toinen ystäväni pyysi minua tekemään samanlaisen hippotopin. Aikaisemmat topit oon tehnyt suurinpiirtein sinnepäin, joten tästä löytyi haastetta. 

Kesä on tullut. Tänään nuorimmainen pyllähti järveen. Siitähän se riemu nousi, kun vaatteet otettiin pois ja pojat pääsivät kahlaamaan. Kylmä vesi ei tuntunut kuopusta haittaavan mitenkään. Toki välillä lämmiteltiin ja kaiken päätteeksi otettiin lämmin kylpy sisällä. Ihanaa oli nähdä, että nuorempikin poika viihtyy rannalla ja vedessä. Rannalla taidamme viettää aikaa kesällä aivan kyllästymiseen asti :). Lämpimämpiä vesiä odotellessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti