perjantai 11. toukokuuta 2012

Voihan herkkua :)

 Tänään ulkoillessa tuli aivan hiki. Siis niin ihanaa, kesä on jo ovella. Meidän mittari näytti varjossa +17astetta :). Puistossa tulikin mieleen, että kuopukseni tarvitsee jonkun takin, minkä voi kesälläki heittää vaan päälle, jos tuuli tuivertaa liikaa. 


Uusimmassa Ottobressa oli kivan näköinen kaava, Panda nimeltään. Sitä päädyin kokeilemaan ja niin tyytyväinen lopputulokseen olen :). Tosin käyttäjän päällä tämä ei ole vielä ollut, kun en viitsi kesken yöunien herättä. Ehkä mä maltan huomiseen tuon sovituksen kanssa. Hupparin koko on 86.

Tässä kuvaa takin ollessa auki: 


Kankaana on autovelouria, jota joskus syksyllä tilasin Ikasyriltä. Ihan huippulaadukas kangas, kun ei oo mennyt puolessa vuodessa miksikään. Aikaisemmin tein siis haalarit tästä samaisesta kankaasta ja edelleen tykkään tästä tosi paljon.

Hupparin huppuna on Harju oy:n trikoota. Kanttaukset samaisen tehtaan resoria. Ruskeat nepparit Kuhmoisten kangaskaupasta (joka näyttäis olevan ainoita paikkoja, joista löytyy vielä värillisiä neppareita)


Tykkään tuosta hupusta. Hupun yläosaan tuli pieni rypytys, mikä pitää hupun paremmin päässä.


Tässä vähän sovituskuvia :). Tästä tuli superihana!
Sitten vielä kuvia jo aikaisemmin blogatusta haalarista. Nyt olen kaula-aukon korjannut eikä ole enää liian iso. Nyt vaan haluaisin myös vielä pikkasen kaventaa yläosaa, laittaa lisää tähtiä rinnuksiin. Saa nähdä, tuleeko tästä haalarista valmista ikinä. Mutta kuumana kesäpäivänä on varmasti ihana päällä ja käyttöön tulee joko keskeneräisenä tai valmiina :D.


4 kommenttia:

  1. Tuo autokangas on kyllä mahtavaa! :) Ihanan takin olet tehnyt!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaikille kommenteista! Mä oon niin samaa mieltä nyt yhden päivän käytönkin jälkeen. Tää on vaan niin herkku :).

    VastaaPoista